Solucions informàtiques a la teva oficina

Serveis de manteniment informàtic

Tasques Programades

Revisions periòdiques programades per controlar la salut del teu sistema informàtic

Revisió de Servidors

Els servidors són màquines que funcionen les 24 hores, cal controlar entre d’altres els indicadors de desgast per ús , temps de vida i estat de garanties de cada peça, cicles de vida restants dels discs i memòries.

També efectuem proves de rendiment, millores, ampliacions i actualitzacions a nivell de software i hardware. Vols assegurar-te que el teus servidor no falla? No dubtis a preguntar-nos-ho.

Revisió d'equips informàtics

Els equips informàtics són eines elementals per un negoci, revisar-ne l’estat de salut és primordial per efectuar tasques preventives, evitant fallades, parades i pèrdues de temps i informació.

El nostre sistema d’alertes juntament amb les revisions periòdiques faran del teu sistema informàtic un element lliure de mals de cap per a la teva empresa, sempre funcionant. Et van lents els equips? No dubtis a preguntar-nos.

Revisió de dispositius de Xarxa

Els dispositius de xarxa permeten connectar equips, servidors, mòbils, tauletes i internet. Aquests dispositius requereixen revisions per garantir-ne el bon funcionament, a més de controlar el seu nivell de saturació.

Els dispositius de xarxa no revisats poden ser un focus de lentitud i problemes si estan mal dimensionats o mal configurats. Et va lenta la teva xarxa? No dubtis a preguntar-nos.

 

logo-interface-web-blau

Avinguda de Madrid 85, 1r 3a Esc. C -
08028 Barcelona
Tel: 93 247 85 00

Microsoft Partner Logo
Acronis gold service provider Logo

Contacte via Web

Termes i Condicions