LogMeIn per a clients de Manteniment

Els clients de manteniment d’interface gaudeixen de LogMeIn Central

La millor eina per administrar i accedir remotament

Amb aquesta última adquisició podràs connectar-te als teus equips des d'on vulguis.

Control remot millorat

Amb la consola de gestió de LogMeIn Central l’equip de tècnics d’interface pot oferir soport remot de forma molt àgil, accedint i sol·lucionant la majoria de problemes de forma immediata remotament.

Escriptori Remot a equips de l'empresa

Amb LogMeIn Central els clients que ho sol·licitin podràn connectar-se als equips de la seva empresa des de fora, amb escriptori remot, i treballar des de internet de la mateixa forma que es connecten els nostres tècnics, movent el ratolí i el teclat de l’ordinador de l’empresa des de l’exterior.

Supervisió d’integritat del Sistema

Amb les eines d’adquisició d’informació de LogMeIn supervisem l’estat dels dispositius connectats, els programes instal·lats i els desactualitzats, capacitats del sistema i ús de memòries, l’estat de la CPU, l’estat dels controladors del sistema, les alertes de sistema i molts més indicadors.

Tenir la informació detallada i actualitzada al moment ens permet prendre decisions tècniques, sol·lucionar els problemes i recomanar millores.

Anàlisi avançat de seguretat

A més de l’estat del software i del hardware, ens permet obtenir la llista d’arxius oberts en memòria.

Instalació remota d'aplicacions

Els tècnics poden instalar aplicacions a un o a múltiples ordenadors de forma remota, obrint les possibilitats d’administració centralitzada del software dels equips.

Impressió remota local

Ja és possible imprimir en la teva impresora local el que estas fent en un ordenador remot, pots treballar en el teu aplicatiu empresarial desde casa i imprimir diréctament a la teva impresora de casa.

Antivirus KAV Integrat

La integració amb l’antivirus Kaspersky Endpoint Security ens permet augmentar el nivell de protecció dels equips, amb anti-malware i auto-sanejament d’alertes de seguretat, i un control centralitzat amb informes tècnics d’estat.

Actualitzacions de Windows gestionades

Tenir el windows desactualitzat és la principal porta d’entrada dels virus de última generació i dels cyberatacs, si els equips estan connectats a internet o poden connectar-s’hi USBs cal mantenirlos actualitzats cada dia.

La gestió centralitzada d’actualitzacións facilita enormement la feina i ens indica quins equips estan per sota dels mínims raonables.

 

logo-interface-web-blau

Avinguda de Madrid 85, 1r 3a Esc. C -
08028 Barcelona
Tel: 93 247 85 00

Microsoft Partner Logo
Acronis gold service provider Logo

Contacte via Web

Termes i Condicions